Το νέο μοντέλο P4 της σειράς Performance Series είναι οικονομικά αποδοτικό προσφέροντας χαρακτηριστικά και αξία που φέρνουν τα οφέλη των βραβευμένων καινοτομιών της εκτυπωτικής πλατφόρμας της σειράς Performance Series σε ένα ακόμη ευρύτερο φάσμα μέσου μεγέθους εκτυπωτών και converters. Αυτό το μοντέλο, το οποίο είναι σερβοκίνητο, σχεδιάστηκε με γνώμονα την οικονομία και τον αυτοματισμό και είναι σε θέση να αντικαταστήσει τις υπάρχουσες μηχανικές πρέσες, που χρησιμοποιούνται ακόμη σήμερα, επιτρέποντας στους εκτυπωτές και τους converters να παραμείνουν ανταγωνιστικοί και να εκσυγχρονίζουν τις διεργασίες τους.

Το κλειδί του P4 είναι η ευελιξία. Όντας διαθέσιμο σε διαμορφώσεις, οι οποίες υποστηρίζουν είτε τα εργαλεία της σειράς Performance Series, είτε παραδοσιακά εργαλεία, το P4 υποστηρίζει κάθε φλεξογραφικό εκτυπωτήριο, προσφέροντας προηγμένη ποιότητα εκτύπωσης, μειωμένη σπατάλη υλικού και εξαιρετική παραγωγικότητα σε σχέση με τον παραδοσιακό σειριακό φλεξογραφικό εξοπλισμό.

Ακόμη ένα παράδειγμα της τεχνολογίας Business Responsive Technology που παρουσιάζει η Mark Andy, το P4 είναι φιλικό προς τον χειριστή, προσφέροντας αυτοματοποιημένα στοιχεία ελέγχου κεφαλής εκτύπωσης, λειτουργίες αποθήκευσης και ανάκλησης εργασιών, εύκολα προσβάσιμα αξεσουάρ τοποθετημένα σε σιδηροτροχιά και την τεχνολογία Mark Andy Quick Change Die Cut.

Εύρος Εκτύπωσης: 10 / 13 / 17 in (250 / 330 / 430 mm)

Εύρος Επανάληψης Εκτύπωσης: 5.5 – 24 in (140 – 610 mm)

Ταχύτητα Πιεστηρίου: Up to 750 fpm (230 m/min)

Unwind Capacity: 40 in (1016 mm)

Rewind Capacity: 40 in (1016 mm)

Dual Rewind: Ναι

Σύστημα Οδήγησης: Ανεξάρτητος σερβομηχανικός οδηγός και κινητήρες με δυνατότητα αυτοδιάγνωσης

Σχεδίαση Σταθμού Εκτύπωσης: Αποκλειστική ανοικτή σχεδίαση με τεχνολογία load-and-lock

Συμβατότητα Εργαλειοθήκης: Συμβατό με τους περισσότερους νέους και υπάρχοντες σχεδιασμούς πλακών

Diecutting: In-line rotary (up to 3 stations), QCDC (Quick Change Die Cut)

Drying & Curing Options: High-efficiency hot air drying, UV curing, UV LED, or Combination hot air and UV

Φόρμα Επικοινωνίας

* τα πεδία με αστερίσκο είναι απαραίτητα