Απαράμιλλο στο δομικό σχεδιασμό συσκευασίας

artioscadΤο ArtiosCAD είναι παγκοσμίως το δημοφιλέστερο CAD software. Με ειδικά εργαλεία δομικού σχεδιασμού, ανάπτυξης προϊόντων, εικονικής δημιουργίας και κατασκευής δειγμάτων, το ArtiosCAD αυξάνει την παραγωγικότητα σε όλα τα τμήματα της εταιρείας σας.

Είναι το ιδανικό προϊόν για την επεξεργασία υλικών που αφορούν τον σχεδιασμό διαφημιστικών κατασκευών POP, POS καθως και το Sign & Display

 

 

ArtiosCAD_LeftΠαραγωγικός Σχεδιασμός

Τα έξυπνα εργαλεία για προσχέδια με interactive στοιχεία αυξάνουν την παραγωγικότητα των σχεδιαστών συσκευασίας.

Rebuildable Designs

Διαθέτει έτοιμη design library, που έχει τη δυνατότητα να αναπροσαρμόζει τις διαστάσεις  της εκάστοτε συσκευασίας. Συμπεριλαμβάνει όλα τα πρότυπα όπως US, ECMA, FEFCO καθως και εκείνα που αφορούν επιγραφές, διευκολύνοντας με αυτό τον τρόπο τη διαδικασία σχεδιασμού.

 

Μείωση στα κόστη παραγωγής

Η ολοκλήρωση του δομικού και γραφιστικού σχεδιασμού με αρχεία παραγωγής ελαχιστοποιεί τα δαπανηρά λάθη που γίνονται στη ροή εργασίας.

 

ArtiosCAD_2D2D Σχεδιασμός

Δημιουργήστε νέα και μοναδικά σχέδια μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ή χρησιμοποιείστε την πλούσια library με στυλ χαρτόκουτων και οντουλέ συσκευασιών.

ArtiosCAD_3D3D Σχεδιασμός

Τα δυναμικά εργαλεία 3D σχεδιασμού καθιστούν εφικτό το γρήγορο δίπλωμα του τελικού σχεδιασμού ακόμα και για περίπλοκα designs με στρογγυλεμένα ξακρίσματα.

ArtiosCAD_ManufacturingManufacturing

Αυτοματοποιημένη βηματοεπανάληψη του κοπτικού που εκμεταλλεύεται στο έπακρο την συνολική επιφάνεια κοπής του φύλλου. Ταυτόχρονα δημιουργεί όλα τα στοιχεία για την κατασκευή των αντίστοιχων καλουπιών και των καουτσούκ για βερνίκι.

artioscad-software-enterpriseEnterprise Database

Σε ότι αφορά τις επιχειρήσεις με πολλαπλά  sites, η κεντρική βάση δεδομένων είναι προσβάσιμη από το διαδίκτυο με ασφαλές user login για την αποθήκευση και την ανάκτηση όλων των στοιχείων (CAD, PDF, Word, Excel, 3D κ.λπ.).

artioscad-software-standardsRebuildable Designs

Τα έξυπνα πρότυπα εξοικονομούν χρόνο σχεδιασμού και μειώνουν τα σφάλματα. Μία έξυπνη design library, που έχει τη δυνατότητα προσαρμογής σε διάφορα μεγέθη συσκευασίας, με US, ECMA, FEFCO πρότυπα και πρότυπα επιγραφών, κάνουν πολύ εύκολη τη διαδικασία σχεδιασμού. Ένα δυναμικό χαρακτηριστικό rebuild design δίνει τη δυνατότητα στα σχέδια να γίνονται παραμετρικά rebuilt με νέες γεωμετρικές αξίες.

artioscad-software-materialsΒιβλιοθήκη Υλικών

Ο σχεδιασμός ενός re-board θα είναι διαφορετικός από το σχεδιασμό μιας επιγραφής, για παράδειγμα, σε οντουλέ υλικό. Με μία πλούσια βιβλιοθήκη υλικών, το ArtiosCAD σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε μία πρώτη 3D οπτικοποίηση για να παρουσιάσετε στον πελάτη σας – ακόμα και μία λεπτομερή 3D ταινία για το πως κατασκευάσατε το σχέδιο.

 


artioscad-software-3d

Σκεφτείτε τρισδιάστατα, σχεδιάστε τρισδιάστατα

Οι γραφίστες συσκευασιών πολύ συχνά σκέφτονται τρισδιάστατα (3D), πρέπει όμως να κάνουν έναν δομικό σχεδιασμό σε δισδιάστατο (2D) σχεδιαστικό μέσον. Σήμερα, με το ArtiosCAD οι γραφίστες μπορούν να ξεκινήσουν τη δημιουργία μιας συσκευασίας τρισδιάστατα. Οι χρήστες ξεκινούν με ένα μοντέλο του προϊόντων και αυτόματα αλλάζουν το μέγεθος του σχεδίου τους, ώστε να ταιριάζει στο προϊόν. Ειδικά εργαλεία δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να δημιουργήσουν “αυτιά” και “παράθυρα”, τα οποία ακολουθούν τη φόρμα του προϊόντος.

Το ArtiosCAD δημιουργεί μια σειρά 3D μοντέλων για κοινά προϊόντα συσκευασίας όπως μπουκάλια, ποτήρια, μεταλλικά κουτιά και σακούλες. Αυτά τα μοντέλα προϊόντων υποστηρίζουν τον παραμετρικό σχεδιασμό, επιτρέποντας στους χρήστες να μεταβάλλουν το μέγεθος ενός μοντέλου, ώστε να δημιουργούν διάφορα σχήματα και μεγέθη.


artioscad-software-display

Σχεδιάζοντας επιγραφές και πινακίδες

Το ArtiosCAD διαθέτει εργαλεία σχεδιασμού POP (Point of Purchase), POS (Point of Sale) και FSDU (Free Standing Display Units) επιγραφών. Είτε δουλεύετε με οντουλέ χαρτόνι, με re-board ή άλλο άκαμπτο υλικό, το ArtiosCAD καθιστά εύκολο και απλό τον σχεδιασμό POS, POP, FSDU… Ξεκινήστε από το μηδέν ή ανατρέξτε στα πολλά πρότυπα σχέδια. Με τα ειδικά 3D εργαλεία, το ArtiosCAD σας επιτρέπει το μοντάρισμα μεμονωμένων κομματιών της σήμασης χωρίς καμία δυσκολία.


packaging-cad-design

CAD software συσκευασίας

Το CAD software συσκευασίας ή ένα πλήρες CAD σύστημα συσκευασίας διαφέρει από άλλα 3D προγράμματα. Το ArtiosCAD εμπεριέχει πολύ συγκεκριμένη γνώση και εργαλεία συσκευασίας. Η εξειδικευμένη δυνατότητα λειτουργίας για συσκευασίες δεν κάνει απλά πιο εύκολο τον σχεδιασμό συσκευασιών και επιγραφών, αλλά καθιστά δυνατή τη παράδοση των αποτελεσμάτων που περιμένει ο πελάτης στον μικρότερο δυνατό χρόνο. Το επίπεδο τεχνογνωσίας του ArtiosCAD είναι ασυναγώνιστο. Οι επαγγελματίες της συσκευασίας δουλεύουν καλύτερα με ένα ολοκληρωμένο CAD σύστημα συσκευασίας, και το ArtiosCAD είναι το απόλυτο!

Ολοκληρωμένες λύσεις από μία εταιρεία σημαίνει εγγενή συμβατότητα μεταξύ του ArtiosCAD και της δημιουργίας δειγμάτων ή της παραγωγής επιγραφών με ένα τραπέζι κοπής Kongsberg.

Ολοκλήρωση με software παλλετοποίησης

Εξοικονομείστε χρόνο και χρήματα εναρμονίζοντας τον σχεδιασμό συσευασιών και την παράδοσή τους. Επωφεληθείτε από τη συνέργεια των software μεταξύ του ArtiosCAD και του Cape Pack palletizing software.

Φόρμα Επικοινωνίας

* τα πεδία με αστερίσκο είναι απαραίτητα