ArtPro+

PDF Native Prepress Editing, η επόμενη γενιά στα προγράμματα γραφιστικής και προεκτυπωτικής επεξεργασίας με 50% μείωση του χρόνου προετοιμάσιας. 

Μετά την καθολική αναγνώριση του ArtPro ως το κορυφαίο «εργαλείο» στα χέρια των επαγγελματιών της προεκτύπωσης, η σκυτάλη περνάει στο ArtPro+ που σχεδιάστηκε εκ νέου για να προσφέρει απόλυτο έλεγχο στα εισερχόμενα PDF, απροβλημάτιστη συνεργασία με τα παλαιότερα αρχεία  και ευκολότερη εκμάθηση.

Ενσωματώνει αυτοματοποιημένες λειτουργίες μέσω Action lists, ευκολίες ποιοτικού ελέγχου μέσω PitStop και αναγνώρισης κειμένου (text recognition) διατηρώντας ακέραια την μορφή  των εισερχόμενων PDF αρχείων καθώς τα επεξεργάζεται σε native PDF format.

Φυσικά, όλες οι λειτουργίες (trapping, βηματοεπανάληψη, παραμόρφωση, διαφορετικά previews, τεχνικά μελάνια, white underprint κλπ) που ανέδειξαν το ArtPro συμπεριλήφθηκαν βελτιωμένες μέσω ενός νέου user interface φιλικότερου στον χρήστη.

 

Περισσότερα εδω: https://www.esko.com/en/products/artpro-plus

Studio

Software 3D σχεδιασμού συσκευασίας. Δείτε στο πρόγραμμα που χρησιμοποιείτε ως επί το πλείστον (Illustrator, ArtPro ή PackEdge), τη συσκευασία που σχεδιάζετε σε 3D χωρίς μεγάλη προσπάθεια και προσαρμόστε εικαστικά δεδομένα. Το software 3D συσκευασίας Studio συνοδεύεται από εργαλεία, τα οποία σας βοηθούν να ταιριάξετε καλύτερα τα γραφικά στο σχήμα της συσκευασίας. Εφαρμόζει κωνική παραμόρφωση για ετικέτες ή προσαρμόζει γραφικά σε shrink sleeves.

Με το module Visualizer προσομοιάζετε τις υφές των υλικών στα οποία θα εκτυπώσετε, των βερνικιών και των ειδικών διακοσμητικών επεμβάσεων επάνω στο προϊόν (χρυσοτυπία, γκοφρέ κά). Ένας γρήγορος και ευκολος τρόπος για να ελέγξετε τυχόν λάθη, να μετατρέψετε τις ιδέες σας σε όμορφες τρισδιάστατες εικόνες για τη δική σας έμπνευση ή για να εντυπωσιάσετε έναν σημαντικό πελάτη με ένα εικονικό δείγμα ακριβείας.

 

Περισσότερα εδω: https://www.esko.com/en/products/studio

Share and Approve

Ολοκληρώστε τις διαδικασίες και τον κύκλο εγκρίσης κάθε εργασίας ευκολότερα και 3 φορές γρηγορότερα με ένα εύχρηστο εργαλείο διαμοιρασμού πληροφοριών και εικαστικών μέσω cloud.

Σε μια πλατφορμα αμφιδρομης επικοινωνίας όλοι οι εμπλεκόμενοι συνεργάτες σχολιάζουν, απορρίπτουν  ή εγκρίνουν ανάλογα με την αρμοδιότητά τους  2D ή 3D εικαστικά. Έτσι η συνεργασία γίνεται συντονισμένα, αποφεύγονται τα λάθη εγκαίρως και δεν υπάρχουν παρερμηνείες.

 

Περισσότερα εδω: https://www.esko.com/en/products/share-approve

Αυτοματισμός & έλεγχος παραγωγικών διαδικασιών

Όταν οι παραγγελίες αυξάνονται και οι χρόνοι παράδοσης γίνονται πιεστικοί, τα τμήματα προεκτύπωσης και εξυπηρέτησης πελατών δεν χρειάζονται απαραίτητα περισσότερους σταθμούς εργασίας ή προσωπικό αλλά καλύτερη οργάνωση της μεταξύ τους επικοινωνίας καθώς και αυτής με τους πελάτες.

Από την λήψη της εντολής εργασίας και την συμφωνία των προδιαγραφών μέχρι την έγκριση για την παραγωγή εκτυπωτικών πλακών το Automation Engine και το WebCenter αναλαμβάνουν την απρόσκοπτη εκτέλεση επεμβάσεων/λειτουργιών επάνω στα αρχεία, ενημερώσεων των εμπλεκομένων, παρακολούθησης των παραγωγικών φάσεων, οργάνωσης βάσης δεδομένων εργασιών ανα πελάτη.

Περιορίζονται οι άσκοπες και χρονοβόρες διαδικασίες συνεννοήσεων και επαναλαμβανόμενων επεμβάσεων, διευκολύνεται ο εντοπισμός αρχείων, εξαλείφονται τα λάθη, αποφεύγονται οι παραλήψεις και στο τέλος μείωνεται ο χρόνος και το κόστος παραγωγής έως 50%.

 

Περισσότερα εδω: https://www.esko.com/en/products/automation-engine και https://www.esko.com/en/products/webcenter