ArtiosCAD

Το ArtiosCAD είναι παγκοσμίως το δημοφιλέστερο CAD software στην χάρτινη συσκευασία. Με ειδικά εργαλεία δομικού σχεδιασμού, ανάπτυξης προϊόντων, εικονικής δημιουργίας και κατασκευής δειγμάτων, το ArtiosCAD αυξάνει την παραγωγικότητα σε όλα τα τμήματα της εταιρείας σας.

Διαθέτει έτοιμες βιβλιοθήκες με όλα τα στανταρντ σχέδια όπως US, ECMA, FEFCO και δυνατότητα παραμετροποίησης των διαστάσεων των συσκευασιών. Σε ότι αφορά τα POP (σταντς) εκτός από την βιβλιοθήκη έτοιμων σχεδίων προσφέρεται η σύνδεση στο portal www.artioscad.net όπου οι σχεδιαστές μπορούν να αγοράσουν ή να κατεβάσουν ελεύθερα σύνθετα σχέδια πλήρως παραμετροποιήσιμα μέσα από μεγάλη ποικιλία έτοιμων προϊόντων.

Ανάμεσα στα «δυνατά» χαρακτηριστικά του είναι η 3D συναρμολόγηση κατασκευών που αποτελούνται από πολλά επιμέρους κομμάτια (κεφαλάρια, συρτάρια, γαντζάκια κλπ) με αυτόματη εξαγωγή των 2D αρχείων που θα χρησιμοποιηθούν στο τμήμα κοπής δειγμάτων, ιδανικά με ένα τραπέζι Kongsberg. Στην περίπτωση αυτή μέσω της κοινής βάσης δεδομένων υλικών που μοιράζονται, το Kongsberg αυτομάτως ανακαλεί τα σωστά εργαλεία και τις προρυθμίσεις που αφορούν την εκάστοτε εργασία ώστε ο χειριστής χωρίς χρονοτριβή να προχωρήσει στη παραγωγή.

 

Περισσότερα εδω: https://www.esko.com/en/products/artioscad και https://www.esko.com/en/solutions/structural-design

Studio

Software 3D σχεδιασμού συσκευασίας. Δείτε στο πρόγραμμα που χρησιμοποιείτε ως επί το πλείστον (Illustrator, ArtPro ή PackEdge), τη συσκευασία που σχεδιάζετε σε 3D χωρίς μεγάλη προσπάθεια και προσαρμόστε εικαστικά δεδομένα.

Το software 3D συσκευασίας Studio συνοδεύεται από εργαλεία, τα οποία σας βοηθούν να ταιριάξετε καλύτερα τα γραφικά στο σχήμα της συσκευασίας. Εφαρμόζει κωνική παραμόρφωση για ετικέτες ή προσαρμόζει γραφικά σε shrink sleeves.

Με το module Visualizer προσομοιάζετε τις υφές των υλικών στα οποία θα εκτυπώσετε, των βερνικιών και των ειδικών διακοσμητικών επεμβάσεων επάνω στο προϊόν (χρυσοτυπία, γκοφρέ κά). Ένας γρήγορος και ευκολος τρόπος για να ελέγξετε τυχόν λάθη, να μετατρέψετε τις ιδέες σας σε όμορφες τρισδιάστατες εικόνες για τη δική σας έμπνευση ή για να εντυπωσιάσετε έναν σημαντικό πελάτη με ένα εικονικό δείγμα ακριβείας.

 

Περισσότερα εδω: https://www.esko.com/en/products/studio

Share and Approve

Ολοκληρώστε τις διαδικασίες και τον κύκλο εγκρίσης κάθε εργασίας ευκολότερα και 3 φορές γρηγορότερα με ένα εύχρηστο εργαλείο διαμοιρασμού πληροφοριών και εικαστικών μέσω cloud.

Σε μια πλατφορμα αμφιδρομης επικοινωνίας όλοι οι εμπλεκόμενοι συνεργάτες σχολιάζουν, απορρίπτουν  ή εγκρίνουν ανάλογα με την αρμοδιότητά τους  2D ή 3D εικαστικά. Έτσι η συνεργασία γίνεται συντονισμένα, αποφεύγονται τα λάθη εγκαίρως και δεν υπάρχουν παρερμηνείες.

 

Περισσότερα εδω: https://www.esko.com/en/products/share-approve

Αυτοματισμός & έλεγχος παραγωγικών διαδικασιών

Όταν οι παραγγελίες αυξάνονται και οι χρόνοι παράδοσης γίνονται πιεστικοί, τα τμήματα προεκτύπωσης και εξυπηρέτησης πελατών δεν χρειάζονται απαραίτητα περισσότερους σταθμούς εργασίας ή προσωπικό αλλά καλύτερη οργάνωση της μεταξύ τους επικοινωνίας καθώς και αυτής με τους πελάτες.

Από την λήψη της εντολής εργασίας και την συμφωνία των προδιαγραφών μέχρι την έγκριση για την παραγωγή εκτυπωτικών πλακών το Automation Engine και το WebCenter αναλαμβάνουν την απρόσκοπτη εκτέλεση επεμβάσεων/λειτουργιών επάνω στα αρχεία, ενημερώσεων των εμπλεκομένων, παρακολούθησης των παραγωγικών φάσεων, οργάνωσης βάσης δεδομένων εργασιών ανα πελάτη.

Περιορίζονται οι άσκοπες και χρονοβόρες διαδικασίες συνεννοήσεων και επαναλαμβανόμενων επεμβάσεων, διευκολύνεται ο εντοπισμός αρχείων, εξαλείφονται τα λάθη, αποφεύγονται οι παραλήψεις και στο τέλος μείωνεται ο χρόνος και το κόστος παραγωγής έως 50%.

 

Περισσότερα εδω: https://www.esko.com/en/products/automation-engine και https://www.esko.com/en/products/webcenter